Velkommen hos din erfarne entreprenør både lokalt i Sorø, Slagelse og Ringsted, samt resten af Sjælland

Hos Lindrand A/S har vi over 25 års erfaring som entreprenør, og vi står altid klar til at hjælpe.

Vi nyder en kreativ udfordring, og vi hjælper også gerne med gode råd og vejledning om, hvad der vil passe bedst til lige netop dine ønsker og behov. Sammen finder vi en løsning på jeres projekt, som I kan være tilfreds med.​

Kontakt os for et tilbud i dag

Vi har som nævnt mange års erfaring som entreprenør, hvilket betyder at vi står klar til at varetage alle opgaver indenfor: 

Vi har den erfaring og den viden, der gør at vi kan løse enhver opgave, hurtigt og effektivt. Lindrand A/S har stor erfaring med at udføre arbejde for erhverv, kommuner, samt privatpersoner

Som erfarne entreprenører lægger vi stor vægt på en tæt og god dialog mellem os som firma og dig som kunde. Ydermere forventningsafstemmer vi fra starten og bliver sammen enige om opgaven, så der ikke opstår misforståelser. 

Som stolte entreprenør fagfolk sørger vi alt for at du får den bedste og mest kompetente rådgivning gennem hele forløbet fra start til slut. Vores arbejde bygger på tillid og kommunikation, og kundens tilfredshed er vores tilfredshed.

Entreprenør

Entreprenørarbejde af højeste kvalitet

Hos Lindrand A/S får du en række af kompetente fagfolk til udførelse af diverse entreprenøropgaver, vi anvender altid autoriserede samarbejdspartnere der stiller lige så høje krav til kvalitet som os selv. 

Vi arbejder for et tæt samarbejde, for at imødekomme kundernes behov samt sikre det bedste resultat. Vores mange år inden for branchen giver dig en garanti for at vi altid leverer et færdigt resultat af højeste kvalitet. 

Kontakt os og hør mere om os som entreprenører

Uanset om du har spørgsmål, har brug for råd og vejledning, eller ønsker at indgå et samarbejde med os som entreprenør, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 57 84 44 43 eller sende en mail til info@lindrand.dk. Alternativt kan du benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

1