Vi udfører alle former for anlægsopgaver

Lindrand A/S udfører alle former for anlægsopgaver. Vi løser såvel store som små opgaver inden for kloakering, vejbygning, byggemodning og belægning på såvel lagerbygninger som kontordomiciler

Vi har 25 års erfaring inden for anlægsarbejde og har udført en lang række større projekter. Vi kan garantere en professionel planlægning og styring af enhver arbejdsopgave, som danner grundlaget for et succesfuldt projekt.

Dette giver dig garantien for at vores entrepriser altid afleveres til rette tid, aftalte kvalitet og en konkurrencedygtig pris.

Vi klarer alt anlægsarbejde

Men vores godt 25 års erfaring i rygsækken kan vi hjælpe virksomheder med alle former for anlægsarbejde. Vi har udført anlægsopgaver i enhver størrelse, og vi gør det altid ud fra en innovativ tilgang. På den måde sørger vi for, at det endelige produkt kommer til at fremstå æstetisk, tidssvarende og langtidsholdbart.

Vi har erfaring inden for blandt andet:

  • Beton- og granitbelægninger, som kan tilpasses efter både ønsker og behov
  • Design af støttemur, kummer og trapper
  • Beplantning og græsarealer
  • Kreative hegnløsninger
  • Haveinventar. F.eks. belysning, bålmiljø og kunstgræs

Skal vi hjælpe dig med anlægsarbejde? Så kontakt os med det samme.

Få hjælp til anlægsarbejde

1

Vi hjælper dig med kloakproblemer

Ud over at være specialister i anlægsarbejde udfører vi også alt inden for kloakarbejde.

Det er vigtigt, at alle afløbsinstallationerne på din virksomheds grund fungerer optimalt. Her står vi som autoriseret kloakmester klar med vores ekspertise.

Vi tilbyder en skræddersyet serviceaftale, der passer til dine behov. En fast serviceaftale er den sikreste måde at undgå syreskader på afløb, kloakledninger, brænde og renseanlæg.

Opdager du en skade på kloaknettet, er vores kloakmester altid parat til at tage hånd om problemet, så du undgår, at skaderne fører til f.eks. rotteproblemer, fugt- og lugtgener eller oversvømmelser.

Har du spørgsmål, eller ønsker du et tilbud om fast service eller reparation af en skade? Så ring endelig til os.

Du kan også udfylde kontaktformularen nederst siden, så kontakter vi dig.

Skal vi løse dine kloakproblemer?

1